7 Temmuz 2012 Cumartesi

Yahudiler ve Chplilerin en çok korktuğu hadis-i şerif

Geçmişte yahudilerin en çok korktuğu hadis-i şerif ten, günümüzde atatürkçü chplilerin korkmasına ne demeli? bu hadisten neden müslüman korkmaz da atatürk ve onun takipçileri chpliler korkar?

peki laikçi chplilerin en çok korktuğu hadis-i şerif hangisidir? Allah'ın kemalist laikçi chplilerin başına neler açacağını, hadisi şerifte geçen gargad ağacının günümüz yansıması anıtkabir, Müslümanları ise nelerin beklediğini şöyle açıklayabiliriz.

“Müslümanlarla laikçi chpliler çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır. Laikçi chpli taşın, ağacın arkasına saklanacak, bunun üzerine o taş, o ağaç chpliyi kovalayan kimseye, 'Ey müslüman! Arkamda bir laikçi chpli var, gel onu öldür!' diyecek.

yani bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki kemalist chpliler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ya Müslim! Ey Allah (cc) kulu! Gel, bak benim arkamda kemalist chpliler var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır diyecek. Sadece ‘anıtkabir’ putu bunu söylemeyecek; çünkü o put haçlı yunan eseridir.” buyuruluyor (Kitab-ul Fiten H 2239)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder